Kritika #71

Sziasztok! :)
Mivel régen voltam -úristen milyen régen-,ezért most egy kritikával jövök. :)

They don't know about us
Író: Brigi

Kinézet: Ez a zöld szín egyáltalán nem illik a bloghoz. Én valami kicsit színesebbet képzelnék el,és nem ragadnék le ennyire a zöldnél. A fejléc...tömör,ronda,zöld. A képek jól vannak kivágva, de egyáltalán nem illenek egymáshoz. Mondjuk, nem tudom mit keres ott az Eiffel-torony,lepkék,lufik. Rózsaszín és zöld? Fhuj. Nem jól választottál színeket. Vagy nem mindennek kell zöldnek lennie. Modulok...az oldalak címének a betű nagyságát nagyobbra kéne venni,hogy végig érjen a fejléc alatt. Oldalt a modulok rendesen elvannak helyezve. A chat...szintén zöld. Ami inkább hasonlít sár színéra,vagy nem is tudom mire. A háttér...is zöld. Nem jó,hogy minden zöld. Távolítsd el a zöldet minden honnan,tedd színesebbé a blogod. Szó szerint.
Történet: Amint látod,rendszeres olvasóid számát gyarapítom. Mivel tetszik a történet (attól függetlenül,hogy nem vagyok Larry shipper),és a perverz emberek közé tartozom. Nem,nem csak ezek miatt. Megtetszett az írás stílusod,ahogy leírod a gondolatokat,meg mi egyebeket. Helyes írási hibát csak keveset láttam. A betűtípussal nincsen bajom,letisztult. Én még annyit csinálnék,hogy feltüntetném,hogy a blog Larry-vel foglalkozik,és hogy 18+ jelenetek is vannak benne. Összességében ez egy nagyon jó történettel rendelkező,ronda külsejű blog. Az utóbbin gyorsan kéne segíteni,és egy tökéletes Larry-s blog lesz. Sok sikert hozzá! :)

K.xx






2 megjegyzés:

  1. Köszönöm szépen, mindenképpen megfogadom a tanácsaidat és az egész blog stílusát átalakítom. :) Igazából az Eiffel-toronynak elég nagy szerepe lesz benne, de inkább lecserélem a fejlécet.
    Köszönöm, ki fogom rakni a "figyelmeztetést". Mostantól jobban ellenőrzöm a helyesírást. :)

    VálaszTörlés