Kritika #77

http://loveishurtbutthebestfeeling.blogspot.hu/
Író: Jesy

Kinézet: 

A fejléc nem rossz, szépek a színek rajta, de a lányról nem jó kép van fent, mert nem előnyös a két fiúéhoz képest. Egyébként nem rossz, jó az elképzelés csak a lánnyal van gondom, valamint  a sráccal bal oldalt, egy kicsit, szemcsés, homályos. A cím a fejlécen nagyon szép, tetszik. A háttér, szép szeretem ezt a hátteret, a fejléchez nem nagyon passzol, de ez is megfelelő hozzá. Az oldalsávban minden jelentős modul kint van , és egy felesleges sincs kint. Itt csak  a chatbe kötnék, bele hiszen a színei nem mennek az egész blog kinézetéhez. Azt ajánlom, hogy állítsd be átlátszóra, vagy a színeket változtasd meg. Plusz pont az még nálam, hogy a bejegyzéseket sorkizártra állítottad be , hiszen így szép , letisztult és rendezett a blog. Az oldalakat szerintem oldalra tedd ki , hiszen nincs sok így oldalt jobban mutatna, mint a fejléc alatt. Másba nem tudok belekötni, szóval most jön a történet.

Történet:

Tetszik! Azt hittem , hogy egy unalmas sablon sztori de nem. Érdekes történet ,ami elnyerte a tetszésemet. Bár ha bele akarok egy kicsit kötni az sablonos volt, ahogy a lány találkozott Niallel. Mert szinte mindegyik 1Ds blogban a csaj úgy fut össze az egyik sráccal , hogy leönti kávéval, colával, vagy egyéb ,mással és ez is ilyen volt. De ezt félretéve egyedi a történet.  Nem tudtam végig olvasni a blogod csak a 8. részig jutottam el, de amint lesz időm folytatom. Na szóval a fogalmazásod nem rossz, de valamikor belezavarodok. DE ennek ellenére még is megfogott benne valami. Ilyet még nem olvastam , ezért is tetszik , meg maga a történet, csak mondom hogy néha zavaró a fogalmazásod. A részek terjedelme , nem rövid se hosszú.Pont megfelelő de írhatnál többet is, hiszen tudsz te, csak akarni kell! :) Ügyes vagy csak így tovább és kívánok több olvasót! :)

További szép napot, Roxana White

1 megjegyzés:

  1. Köszönöm szépen a kritikát! Igeeen, tudom hogy az eleje sablonos de már nem változtathatom meg. Majd igyekszem javítani a fogalmazásomon. :)

    VálaszTörlés