Ajánló #1

Nos..Most, először hoztam egy ajánlót, amire nem, nem megkértek, hanem magamtól gondoltam így, hogy ez a személy megérdemli. Nem egy 1D fanfiction, szó nincs róla, teljesen eredeti.
Élvezd, hogy félsz!
Madison G. Wyla
Nézzük..Már csak azért is megéri olvasni, mert az írónő egy hihetetlenül dús fantáziájú, eredetiséget tükröző személy, ami a történetben is meglátszik.

Röviden a történetről: Az egész egy kastélyban játszódik. Az elejét kivéve, akkor még értelemszerűen az otthonában van. A főszereplő egy nagyon szerethető egyéniség, ami által a történet hihetetlen fordulatokat vesz, a mi drága Madisonunk jóvoltából. Az eleje még az a tipikus 'felnőtt vagyok, de mégsem csinálhatom azt, amit szeretnék' dolog, utána jön az a bizonyos játék, amivel a lánynak úgymond az egész élete megváltozik. Egy év egy kastélyban, mely ijesztőbbnél ijesztőbb, érdekesebbnél érdekesebb titkokat rejt, valamint összezárva 14 számodra -még- teljesen ismeretlen emberrel, kik közül van egy, aki minden zugát, minden lyukát, s minden titkát ismeri e kastélynak, s játéknak. Nem kell mást tenniük, csak élvezni a félelmet, Élvezd, hogy félsz! Hiszen csak így nyerhetsz!

Egy kis ízelítő: "Egy sport. Van egy csapat, együtt kel működniük, megbízni a másikban, létrehozni egy taktikát és nyerni. Mindez persze nem sikerülhet sebek és kockázat nélkül, mindig jönnek a kiszámíthatatlan helyzetek, amiket nem tervezel el előre. Ám a csapat még így is nyerhet. A csapat! De itt csak egy ember nyerhet, a többi pedig vesztes marad és nyalogathatja a sebeit" - Ashlynn Hansson

Csak ajánlani tudom, nagyon ígéretes blog/lesz!(:
Üdv, Vivian J. Walker

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése