Bocsánat és könyvajánló

Sziasztok!
Olvashattátok, hogy Gabby C. Oaks két hosszú év után itt hagyta a csapatunkat, amit mindannyian nagyon sajnálunk, de ez az ő döntése volt és meg is voltak rá az okai, amit olvashattatok is a bejegyzésében. Azt is olvashattátok, hogy én veszem át a kritikarendeléseit. Ebből kifolyólag egy jó ideig inaktív lesz tőlem a kritikarendelés, hiszen tizenöt ember vár arra, hogy elkészítsem a rendelésüket. Akik még Gabbytól kértek kritikát azoktól szeretnék bocsánatot kérni, hogy csak a listám végére kerülhettek fel és még mindig várniuk kell, de majd igyekszem őket is kárpótolni őket egy tartalmas és részletes kritikával. Remélem, hogy akik első benyomást véleményt kértek, nekik is meg fog felelni egy ilyen hosszú részletes kritika. 
Tehát egy jó ideig nem leszek aktív a rendelés terén. 

Hoztam még nektek egy könyvajánlót is, hátha valaki kedvet kap a hosszú hétvége alatt olvasni egy kicsit. 


A címe nem más, mint The Iron King, vagy is A Vaskirály. Ez egy sorozat része, aminek az elnevezése: Vastündérek. A főszerepben egy gimnazista lány áll, aki nem mindennapi. Édesapja a Nyár udvarának tündérkirálya, de ezt csak tizenhat éves korában tudta meg, mikor a vastündérek elrabolják az öccsét és kénytelen után menni Sohaföldre. Barátja elkíséri, akiről szintén kiderült, hogy egy tündér: Robin pajtás. Sohaföldön rögtön találkoznak egy fontos főszereplővel, aki a sorozat minden egyes részében helyet kap: Kacorral a Caith Sit-tel. Nem sokkal később pedig megjelenik a másik fontos főszereplő: Ash a Tél udvarának hercege. Meghannak pedig már most meg kell tanulnia egy fontos leckét: alkut kötni Sohaföldén nagyon veszélyes dolog.
De vajon, hogyan fogják kiszabadítani Meghan öccsét? Milyen áron?
Én mindenképpen csak ajánlani tudom mindenkinek ezt a könyvet, hiszen érdekes a cselekménye és ha ezt egyszer elkezdjük olvasni, nehéz letenni.
Ennyi lettem volna.
Bells Booth 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése