Kritika #107 + Leighton Meester gif + Rendelet trailer

Szép délutánt, emberek!^^
Végre valahára elkészültem a kritikával és két rendelt trailerrel, amivel kapcsolatban továbbra is várom a véleményeket. Valaki régebben kért gifeket Leighton Meester színésznőről... Gyűjtöttem párat, remélem nemcsak a kérőnek hasznos.
Sutton S.



I'm the captive of my book (x)
Író: Leona Goldwin
Kinézet: A fejléc csodás munka. Nagyon tetszik Nina képe, illik ehhez az egészhez. A fejlécen szereplő emberek szépe szépen - végre - vannak kivágva. Továbbá tetszenek a színek - a barnás-rózsaszín színek, a fényes gömbök -, harmonizálnak egymással, és még a tépés is tetszik. Viszont számomra kicsit furcsa a két srác képe a buborékokban. az elképzelés tetszik, bár máshogy oldottam meg volna. Az "I'm the captive" felirat betűtípusa nem a legjobb döntés volt.
A háttérrel vegyes érzéseim támadtak, végül mikor már sokadjára néztem meg, rájöttem, hogy az egyszerű néha nagyszerű. Passzol az egész kinézethez. Az oldal modul elrendezése tökéletes, bár az olvasók és az archívum modult felcserélném. A chatet egy icipicivel nagyobbra állítanám. A köszöntő szöveg alatti kép felesleges, a szereplők képe tökéletes, bár a fejeztek képeinél is az egyméretű megoldást választanám.
Se a betűtípussal, se a színével, méretével sincs kifogásom. Jó választás.
Összegezve a kinézet szép, igényes munka, látszik hogy foglalkoztak vele, öröm megnyitni a blogot.

Történet: Mikor megláttam, hogy kritikát kértél, azonnal "lecsaptam rád". Rég óta szemeztem már a történeteddel, csak időhiány miatt nem tudtam belekezdni. Térjünk a tárgyra, ez volt az én személyes mondanivalóm. Nagyon tetszett a szereplőknél a rövid ismertetők. Már ezzel sikerült felkeltened az olvasó érdeklődését. ( Továbbá frappáns címeket találtál ki egy-egy fejezethez, nagyon találóak )
Már a címből is sejtettem, hogy valami egyedi történetre számíthatok. Már a prológus elolvasása után éreztem, hogy igazán érdekes lesz a történet. A trailer nem lett túl rövid, se túl hosszú, mégis felkelti az ember érdeklődését. Szégyellem bevallani, de csak öt fejezetet olvastam el. Viszont határozottan állíthatom, hogy te azok az emberek közé tartozol, akik az írásra születtek. Van szókincsed, nem fogalmazol tő mondatokban, mesések a tájleírások, és mind közül a legfontosabb: helyesírási hiba nélkül fogalmazol. Ritka az ilyen, öröm olvasni az ilyen történeteket.
Nem igazán kedvelem az angyalos történeteket, ez most kivétel. Sehol sem találkoztam ilyen történettel, órási képzelőerőd van. Hihetetlen, hogy el tudtál kalauzolni egy másik világba, és egy teljesen más lénnyel tudtál azonosulni. Egyszerűen lenyűgöző. Bár nem szokásom a pontozás, de tízből tízest adnék.





Kedves Naplóm! (x)


Tori, a gimis lány naplója (x)

4 megjegyzés:

  1. Drága Sutton!
    Nagy jó lett a két előzetes, a linkeket megtudod adni?
    Valamint szerintem a 2. lett a legjobb! :))

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Kedves Happy Girl!
      Frissítettem, így a trailerek alatt megtalálod a blogok linkjét.
      Nagyon szépen köszönöm:))

      Törlés
  2. Kedves Sutton S.!:)
    Nagyon szépen köszönöm a kritikát, annyira boldog vagyok, hogy tetszik amit csinálok (nehéz elhinnem, hogy tényleg)! Még egyszer köszönöm!:)
    xoxo Leona G.:)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Kedves Leona!
      Én köszönhetném meg, hogy kritikát kértél tőlünk. örülök, hogy örömet szerezhettem eme kis kritikával, de a leírtak mind igazak!:)
      Sutton S.

      Törlés