Kritika #106

Sziasztok manók! :) 
Hoztam egy kritikát, a többit is próbálom hamarosan megírni, de addig arra kérlek titeket , hogy tőlem ne kérjetek kritikát, amíg meg nem írom azt az ötöt ami engem vár!
Köszönöm!
http://www.louis-problem.blogspot.hu/
Író: Ranocchia
KINÉZET:
Fejléc: Nem tudom eldönteni, hogy most tetszik-e a fejléc vagy sem. Nem rossz, de valamiért fura is számomra a fejléc. Hogy miért? A cím színe miatt! Egyébként jó lenne, ha a fejlécen full zöld lenne minden és akkor érthető lenne a sárga, de így hogy van más szín is így nem valami jó. A más színre Louis és Niall ruhadarabjaira gondoltam. Ha még vörös lenne a cím érthető lenne Louis vörös nadrágja miatt, vagy esetleg sötétkék , Niall felsője miatt. Tulajdonképpen a kék lett volna a megfelelő szín a címnek hiszen a fejléc is egy kicsit kékes árnyalatú nem is full zöld. Nem mondom hogy cseréld le , mert jó ez csak fura.
Sablon és háttér:  A sablon jó, de a háttér színe nem. Nincs bajom az egyszínű hátterekkel, DE ez túlságosan is sötétzöld és nagyon elüt a fejléc színétől, szóval azt ajánlom, hogy állítsd be halványabbra egy kicsit kékeszöld árnyalatúra, ami passzolna a fejléchez!
Oldal sáv: Az oldalsávod szép rendezett, minden lényeges dolog kint van rajta. Egyedül egy bajom és az a menükód színe. Ugyanaz mint a blogod háttérszíne, szóval itt is ugyanazt mondom, hogy állítsd át más színre!
Egyéb: Nem tudok másba belekötni, hisz a színvilág tökéletes. Tetszik, hogy a modulokat olyan színre állítottad át , amilyen színű a fejlécen lévő cím.A betűtípus is jó, a szöveg is sorkizártra van állítva, minden jó csak a háttér, illetve a menükód színét változtasd meg! :)

TÖRTÉNET:
Nos az alapsztori elég egyedi, nem is kell meglepődnöm, hiszen te mindig egyedi ötletet alkotsz a srácokról. Nagyon jó ötlet ez , hogy Niall-nek lesz egy mostoha testvére, aki nem más mint Louis. Nem olvastam el az összes részt, csak az első négyet, de tetszik amit kitaláltál. Őszintén megmondom a prológus  nem tetszett. Lehet azért mert a fogalmazásod ott unalmas volt, vagy mert tele volt elírással/ helyesírási hibával vagy nem tudom már , de tényleg nem kötött annyira le a prológus mint a többi részek. A prológus tényleg tele volt elírásokkal és helyesírási hibákkal . E/3 személyben írtál, de volt egy olyan mondat hogy E/1 személyben kezdted , de aztán E/3 személyben fejezted be. Gondolom elírtad, de ezekre nagyon oda kéne figyelni! Azt vettem észre a részek olvasása közben, hogy E/1 személyben sokkal jobban megy az írás, mint E/3 személyben. Ez nálam is nehézség volt mármint E/3-ben írni. A lényeg az , hogy megszeretetted velem a történetet. Szép választékosan írsz, vannak hibák amire figyelj oda, főként a prológust olvasd még át párszor és azt ajánlom , hogy javítsd ki a hibákat. Gratulálok az újabb egyedi bloghoz! Csak így tovább! :)

ROXANA WHITE

1 megjegyzés: