Kritika #133

http://theloveofrevenge.blogspot.hu/
Író: Kikiih
KINÉZET:
Fejléc: Összecsapott. Elég pixeles a fejléc,a két szereplő nincs túl szépen kivágva. Emellett a képek a karakterek testébe érnek. Meg kell határozni a színvilágot,nem lehet minden más színű. Hilary és Zayn az eredeti színeikben vannak a fejlécen,viszont a képek és a fiúk hasonló színárnyalatúak. A két szereplőt is lehetne ugyanolyanra színezni,nem kell halványítani. A felirat lehetne lilás,ahogy a design is és nem lenne rossz egy szebb betűtípust használni.
Sablon: Váltsd le egy olyanra,ami a fejléc keretét vékonyabbra teszi. Illetve próbálj meg sorkizárttal írni,úgy minden igényesebbnek hat.
Háttér: Kérlek cseréld le egy másikra,lehet hasonló színű is,csak kérlek ne ezt a csipkéset használd! Nagyon sablonos,rengeteg blog ezt használja,számomra és szerintem nem vagyok egyedül,ez már unalmas. Lehet a háttered egyszínű és egyszerűbb is,nem azon van a hangsúly.
Oldalak és Modulok: A szövegdobozok nagyon aranyosak,és jó ötletnek tartom a gifeket,az idézések mellett. Egy kicsit tedd szélesebbre a chatet és adj neki keretet,esetleg színezd is át. A fejezetek oldalánál a legfrissebb részt minél előbb írd oda,s soha ne maradj le. A rendezett képek szépek,bár az is jól mutatna,ha a szereplők neve is rajta lenne. 

TÖRTÉNET:
A prológus nagyon nagy dolgokról ír. Nem kertelsz,és nem használsz férevezethető dolgokat,csak a valóságot közlöd az olvasókkal. Kíváncsivá teszi az embert ez a kis ismertető. Mindenki tudni akarja,hogy mégis ki az,aki meghalt,s ki jön utána,aki megváltoztat mindent? Szépen írsz és szerencsére ügyesen alkalmazol összetett mondatokat. Kicsit sok a párbeszéd,viszont nem annyira zavar az olvasáskor. Javaslom,hogy hosszabb leírásokat is tegyél a fejezeteidbe,hiszen az még szebbé és "könyvszerűbbé" teszi a történetedet. Helyesírási hibákat nem észleltem. Kár,hogy szünetelsz,pedig kíváncsi lennék a folytatásra!


Dodoo

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése