Nyárias képek és gif | by: Timi Dreams

Kedves, Olvasóink!
Először is hálás vagyok a régi tagoknak, s főként az új dizájn készítőjének, hogy ott szerepel a nevem a fejlécen is! Köszönöm, hogy gondoltál rám is, mikor elkészítetted és chaten szintén jönnek az elismerő szavak, ám azért engedd meg, hogy elismerjem, kedves szerkesztőtársam, tényleg ismételten jó munkát végeztél. Gratulálok hozzá!
És most ennyi "ömlengés" után, amit senkit sem érdekelt, rátérek arra, amiért ez a bejegyzés főként létrejött. Úgy gondoltam, mivel egyenlőre nem írok kritikákat, - hisz annyi időm, hogy itt is megtegyen nincs családi okom miatt, - azért jelezném valahogy, hogy élek, szóval ha gondoljátok kérhettek képeket. Remélem, ez nem okoz senkinek sem gondot, hogy hirtelenjében átcsaptam ilyen emberré!
Hogyha kértek csupán annyi a feladatotok, hogy chatben udvarias, illedelmes hangnemben megkérsz rá, hogy xy témájút hozzak és amint meglátom, hozom.
Ez a mostani összeállítás igen egyszerű, nyárias hangulatú és -, akárcsak ha kértek - tíz képből áll.
Apropó, majd elfelejtettem, a képek - nagy valószínűséggel - nem csupán egy helyről származnak, ez hetek, hónapok alatt összegyűjtött képgyűjtögető-életmódom eredménye.
P.s.: A képeket lementve - bizonyára -, olyan méterben kaphatjátok meg, amiben eredetileg van, ahogyan most láthatjátok mindössze méretre igazított, merthogy ekképpen - szerintem - szebben mutat, ám ha rákattintotok egyből eredeti lesz a méret.
P.s.2.: Na, ilyen sincs nagyon nálam. Szóval esetleg lenne valaki vevő egy "idei nyári slágerek"-összefoglalóra?
Remélem, valamelyik még hasznotokra is válik!
További szép napot, illetőleg egyenlőre reggelt!
by: Timi

És a végére egy gif...

4 megjegyzés:

 1. Rühellek! Irritáló személyiség vagy a blogon!

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Kedves, Névtelen!
   Azta, köszönöm kedves, őszinte véleményed valamint támogatásod egyaránt!
   További igazán szép estét!
   Timi
   xx

   Törlés
 2. Ez kedves....
  Nehogy foglalkozz vele Timi Dreams!:D

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Kedves, Lili Lujza Szirtes!
   Köszönöm támogatásod!
   További szép estét!
   Timi
   xx

   Törlés