Elvihető fejléc #2 Segítség #3 #4 ~ Chat, modulsáv

Valamikor réges régen valaki kért tőlem egy One Direction-os elvihető fejlécet, és egy Union J-s hátteret, de fogalmam sincs ki kérte..A fejléc már készen volt, mert régen csináltam csak unalomból, de akkor még nem találtam ezért nem raktam fel, de most meg van és itt van. A hátteret pedig megpróbálom ma megcsinálni.(:
Tudom egyszerű lett, de remélem megfelel.


Valamint Emery Wlant segítséget kért, hogy chatet hogy lehet berakni. Ehhez is készítettem képes segítséget.
1.
Miután megnyitottad a cbox.ws-t, felül a 'sign up'-nál regisztrálni kell. A cbox name-nél írod be a felhasználónevedet, alatta az e-mail címedet. Aztán a jelszódat, jelszó még egyszer.. A website-nál belinkeled a blogodat, a nyelv az marad magyar, és a style-nál pedig, hogy milyen színű legyen. Ha minden igaz akkor oldalt jelzi, ha más színt választasz, hogy az hogy néz ki. Persze regisztráció után változtathatod a színét.
2.
A publish-ra kattintva megjelenik ez az oldal, az update-ra nyomj rá, és várd meg míg elmenti. Utána a Copy.......-ra kattintva kijelöli neked a kódot.
3.
Kijelölés után Ctrl C-vel kimásolod a kódot, és benyomod a bloggeren egy html modulba.
4.
Itt is megmutatom, fontos, hogy html-be rakd be, mert ha nem akkor nem használ a kód.
5.
Ha beillesztetted, így fogja kiadni, és hogy megnézhesd hogy néz ki a Rich Text-re kattintva látni fogod, utána elmented, és kész lesz a chated. 
Emery, ha így sem tudtam segíteni akkor írj nekem egy mailt, és bővebben is elmagyarázom.

Aztán régebben szerettem volna a modulsávba zenét rakni youtube-ról, tudjátok, hogy le lehessen játszani, ne csak link legyen. Nem sikerült, Dorine elmagyarázta, így már sikerült. A lényeg, hogy erről is hoztam nektek egy segítséget, ha nem tudnátok hogyan kell.
1.
A videót, amit be szeretnél illeszteni, azt nyitod meg a youtube-on. Ott a videó alatt a megosztásra mész, onnan a beágyazásra, ahol kiadja majd azt a kódot, ami nekem ki van jelölve. A videó méreténél pedig vagy választasz egy méretet, vagy egyénileg beírod, és csak ez után másolod ki a kódot, egyenesen egy html modulba.
2.
Itt megint a html modult nyisd meg!
3.
Beilleszted a kódot, utána a Rich Text-ben megnézheted, hogy tényleg sikerült e beillesztened
 4.
Itt kiadja, aztán már csak el kell menteni. Ha pedig a mérete túl nagy, esetleg pici, akkor megint változtatnod kell a beágyazásnál, úgy másolod ki a kódot és illeszted be.
Remélem érthető voltam mind a kettő segítségnél, és sikerült megcsinálni. 
Puszi:
U.I.: A képeket én készítettem, szóval nem szeretném, ha valaki 'kölcsön venné őket', mert nem azért dolgoztam vele(ha nem is túl sokáig), hogy más egyszerűen kimásolja. Köszönöm.









6 megjegyzés:

  1. Nagyon jó, hogy segítséget adsz másoknak :) Köszönöm,én is :)

    VálaszTörlés
  2. nagyoon joo..elvittem a fejlécet :)

    VálaszTörlés
  3. El sem hiszed mennyire köszönöm a videós segítséget! Majdnem mindenhol azt mutatták, hogy kell a posztba beilleszteni! Szóval ezer köszönet! ♥

    VálaszTörlés