Zenék #1

Kedves Olvasóink!

Bizonyára mikor ezeket a sorokat pötyögöm így reggel, nagy részetek - vagy többségetek - éppen a suliban koptatja a padot, vagy kint az udvaron, a tornateremben hallgatja az igazgató beszédét, aztán nem mosolyogva fogadja, mikor bejelentik, hogy megkezdődött a 2013-2014-es tanév. 
Nos, nekem is ma van az évnyitó, délután ötkor, de nem megyek el rá - mondjuk ez mellékes. Hanem, úgy gondoltam, hogy hozok nektek egy kis segítséget, amivel könnyebbé tehetitek a reggeli, mikor még, vagy a délutáni utat, mikor már álmosak vagytok. Mindannyian szeretitek a zenét, nem? Gondolom de, és nagy valószínűséggel sokatoknak van fülhallgató a fülében, míg utazik. Én is ide tartozom, el sem tudnám képzelni a metrózást a fülesem és az mp3-am nélkül. 
Nos, zenebarátok, úgy döntöttem, hozok nektek egy pár dalt, amikkel felfrissíthetitek a zenetáratokat, vagy éppen ezek lehetnek majd az első darabok a gyűjteményben. Remélem, hasznotokra válnak!

The Afters dalok
1. Every Good Thing (nagyon vidám hangulatú, tuti boldogabb leszel tőle)
7. Summer Again (:P)
10. Find Your Way (ez az egyik személyes kedvencem)
+1. Breath in breath out (a másik kedvencem)

Ha megtetszett valamelyik dal és szeretnétek letölteni, akkor katt ERRE a linkre, itt tudjátok megtenni. A sávba másoljátok be a videó URL címét, aztán klikk a Convert video gombra, majd töltsétek le. 
Ne feledjétek: a zene jót tesz a léleknek! Valamit egy plusz dolog: én általában a suli felé való utat (és a visszafelé valót is) arra használom, hogy zenehallgatás közben a történeteimen agyalok. Rengetegszer jönnek így ötletek, higgyétek el, beválik! ;)

Sikerek iskolakezdést és jó zenéket/ötleteket kívánok: 






U.I.: LEGYEN MÉG ILYEN BEJEGYZÉS? HA IGEN, KÉRLEK, JELEZZÉTEK!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése