Kritika #46

http://and-justbeyourself.blogspot.hu/
Író: Bou

Kinézet: A fejléc szép,csak kicsit üresnek találom.Látszik,hogy kicsi a sablonhoz képest.Ha másikat választanál ,nem tűnne annak. A cím -mármint a fejlécen- kicsit furcsa betűkkel van írva. Tudom,hogy így szebb,menőbb,meg minden,de lehetne sokkal szebb és érdekesebb betűkkel írva,hogy jobban el lehessen olvasni.Az oldalaknak a címét egy-két betűnagysággal nagyobbítanám,hogy végig érjen a soron. Ennek a hátterét és a dátumoknak is a hátterének a színét lecserélném vajszínűre,hogy passzoljon a háttérhez.Vagy a hátteret cserélném le. Belenéztem a 'Szereplők' oldalba is. Én személy szerint másmilyen sorba raknám a szereplőket és vannak fölösleges karakterek is. Becca után Ronnie-t tenném és utána a testvéreit. A szüleit nem muszáj kitenni. Utána a barátait és végül a One Direction-t. 
Minden fontos modul meg van.Csak -igen megint ez a fránya csak- áthelyezném a 'Thanks.' modult legelőre. Mögé az 'Infomation' modult tenném.A köszönetet is ebbe a modulba helyezném. A chat-nek a színei nem passzolnak a kinézethez. Fekete-fehér-vajszínű-bézs-szürke... ha ilyesmi színek imponálnak,akkor nagyon tuti lesz.
Történet: Először is a formája...A betűtípussal nincs semmi bajom,csak a történetnek ez első pár fejezetében nagyobb betűkkel írtam volna.. A prológus...hát én mintha már olvastam volna ilyen történetet. Nem sablonos,de azért van ilyen. Túl sok képet használsz. Hagyd,hogy az olvasó saját maga képzelje el a szituációt, tárgyakat. A ruháknak a képei elég szerintem. Nincs sok elírás benne,ami jó pont. A fogalmazásod sem rossz,de lehetne rajta javítani. A részek terjedelme nem is hosszú,de nem is rövid.Inkább már a rövid fele hajlik. Jó pont azért,hogy: nem az első részben jönnek össze,az elején teljesen máshol játszódik. Sajnos az egészet nem tudtam elolvasni,de összességében nem rossz blog. Lehet még valamit kihozni belőle. Remélem tudtam segíteni. ;)




Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése