Kritika #1

Believe in me!
Kinézet: A fejlécedbe más belekötne, mivel csak két személy van rajta meg a cím ,de én nem kötök bele mert nekem tetszik! Igaz üres így , de szép! Nekem sosem tetszettek ezek a hátterek , de ez szép! A sablont , amit választottál nagyon csúnya, nem illik a fejléchez ! Én a helyedben másikat választanék , de gyorsan! A modulokkal minden oké van . A helyedben csinálnék a menüpontoknál egy Részek menüpontot is  , mivel akkor könnyebben meglehetne találni a részeket! A két sáv szerintem fölösleges ,de ha neked így tetszik akkor oké! :)  De  a két oldalsávot kisebbre venném  és a középső sávot pedig szélesebbre , mert így nem olyan szép! 
Pontok: 20/ 14  , a sablont cseréld le mert nagyon csúnya!

Történet: A történeted megfogott! A prológus nagyon tetszett! Egy kicsit egyszerűen fogalmazol ,de majd belejössz! Találtam néhol helyesírási hibákat ,de nem vészes! Amire nagyon oda kell figyelned az a szóköz , mert a pontok / vesszők után nincs szóköz. Nagyon tetszik amiről írsz ,de egy kicsit elsieted a dolgokat. Van időd , nem kell sietni !
Pontok:20-17 csak így tovább!:) 

Összesen: 40/31 Jó ez ! :)

3 megjegyzés:

  1. Köszönöm:) Amint tudom megfogadom a tanácsaidat is!:))

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. A sablon nekem személy szerint tetszik és mások is ezt ajánlották, még átgondolom a cserét :D

      Törlés
    2. Jól van nem muszáj lecserélni , igazából nem rossz csak ehhez a fejléchez annyira nem illik! HA neked tetszik , akkor ne cseréld le ! ;)

      Törlés