Kritika #85

http://cassy-waiting.blogspot.hu/
Író: Cassy Crockett
Kinézet: A fejléc valami gyönyörű, ahogyan az egész design is. Az összhang az megvan, tényleg, semmibe nem tudok belekötni, ami szokatlan tőlem, talán annyi, hogy az oldalaknál az 'Akikről ez szól' egy kicsit értelmetlenül hangzik, mintha egy gyerek szájából hallanám. Ezen kívül tényleg, nincs semmi, ami szemet szúrt volna, tökéletes!
Történet: Már a novelládnál rajongója voltam az ötletnek, és ezt hangoztattam is, mármint írásban. Öt rész van fent, amit mindig szorgalmason elolvasok, azt észrevettem, hogy a novellából írod ki a részeket, csak néha írsz még hozzá, ergo bővíted. Nagyon tetszik az ötlet és az írásmódod is, rögtön megfogott, és még mindig nem engedett el, ha úgy vesszük. Fogalmam sincs mit írhatnék, régebben a novellánál elmondtam a véleményem, és hát ez még az eleje és lényegében még ugyan az, tehát csak annyit mondhatok: imádom! Sajnálom, hogy nem kommentelek, de ezentúl ígérem mindig láthatod a nevem!(:

1 megjegyzés:

  1. Kedves Vivian :)

    Igazán köszönöm, hogy időt szántál rám, és megírtad a kritikát. Megfogadtam a tanácsod, és a szereplők oldalt átneveztem.
    Igen próbálom egy kicsit kibővíteni a novellát, és olyan részeket is beleírni, amit én hiányoltam belőle, valamint jobban kifejteni a dolgokat, és persze majd a végét is kicsit máshogy tervezem. De nem lőhetem le a poént.
    Még egyszer köszönöm, hogy megírtad sokat jelent :)
    Puszi Cassy

    VálaszTörlés