Kritika #41

http://dear-diary-kedves-naplom.blogspot.hu/
Író: Faith

Kinézet: A fejléc üres. Rajta van az öt srác meg a főszereplő lány és a blog címe, de még mindig üres. Szerintem kérj meg valakit, akár tőlünk, hogy csináljon neked egy másik fejlécet, mert ez bár nem rossz, nem igazán fogja meg az embereket nem kiabálja azt hogy, maradj itt, olvass el!
A háttér egyáltalán nem illik a fejléchez. Ráadásul ezek a kis lepkék, olyanok mintha meg lennének már halva és fel lennének szúrva egy gombostűre, majd ezzel a szörnyű rózsaszín barnás festékkel le lennének kenve. Szóval nem tetszik.
szerintem felesleges a két oldalsáv, hiszen az oldalakat fel kéne rakni a fejléc alá, aztán meg kéne hagyni a jobb oldali sávot, felülről lefelé: oldalmegjelenítések, blogarchívum, feliratkozók, cserék, és magamról. És nagyon hiányzik egy chat! Chatet minden blogra kell rakni, mert azon sokkal egyszerűbb tartani a kapcsolatot az olvasókkal. én a chatet a blogarchívum után raknám.
Ha megváltoztatod a fejlécet és a háttért, akkor természetesen a betűk színsémáján is változtass. Magyarul: kell egy teljes designátalakítás. Ilyeneket sok helyen lehet kérni, szóval rajta!
A dallejátszót legfölül állítsd át, hogy ne induljon el automatikusan!

Történet: szóval ez ismét egy one direction blog. De itt nem csak azzal van a gond, hogy a sztori egy kicsit sablonos, hanem azzal is, hogy olyan gyorsan történnek meg az események, hogy az ember azt se tudja hová kapjon, mit nézzen, mert az előbb még a csaj szerelmes volt Gregbe, most meg Louis vall neki szerelmet.
Szóval, ilyen nincs. Mármint, ha feltöltesz youtubera egy videót azzal nem leszel sztár az elkövetkezendő fél órában. Ha kiteszel egy videót az 1D Twitterjére, az elveszik a többi millió posztban. Ez az igazság. Ha egy srác nem ír vissza a facebook üzenetedre, az nem fog beállítani rózsával a kezében. Az 1D fiúk pedig nem hívnak meg csak úgy a házukba. A másik pedig, ha kiderül hogy az embernek előkerült a rég elveszett testvére, az egy kicsit jobban örül és azt jobban is ki kellett volna fejteni.
Ezen kívül még olyan gondom volt, hogy én először azt hittem hogy ez egy napló, aztán hirtelen nem napló volt, aztán múltidőben írtál, majd jelen időben. Konkrétan ugráltál az időkben. A másik pedig: Nem lehet párbeszédekből felépíteni egy történetet! Kellenek a leírások is, hidd el nekem.

És a blogot, azért írd mert szereted írni, ne azért mert hogy hányan olvassák és ne csináld ezt a kommenthatárt. Felesleges… aki ír kommentárt az úgy is ír, ha nem kell könyörögni. 

1 megjegyzés:

  1. Köszi.:) A történet még alakulóban van csak úgy néha ha unatkozom neki állok 1-2 résznek, aztán próbálok valamit kihozni belőle.:) A fejlécet nem én csináltam és csak hirtelenjében kerestem hozzá sablont, de változtatni fogok.:) Bár most neki álltam egy másik blognak.:) Köszi az ötleteket!:))

    VálaszTörlés