Könyvajánló + Inspirációs képek

Sziasztok!
Boldog Ünnepeket Kívánok mindenkinek így előre!
Gondoltam mivel itt a téli szünet hozok nektek valami egy könyvajánlót, amit a szünetben el tudtok olvasni ha kedvetek tartja. Én le sem tudtam tenni! Szóval nagyon ajánlom mindenkinek!
Összeszedtem még néhány inspirációs képet is, ami remélem néhányotoknak ad ötletet a következő fejezetéhez, vagy épp egy novellájához. A képek természetesen vihetők, szóval ha egy fejezetben fel szeretnéd használni, csak nyugodtan.
Remélem tudtam segíteni!
Bells Booth
                                                         Könyvajánló


Fülszöveg:
Olykor tényleg nagy terhet jelent egy rejtélyekkel teli családban élni. A 16 éves Gwendolyn legalábbis meg van győződve erről. Amíg egy napon egyszerre – mint derült égből a villámcsapás – a 19. és 20. század fordulóján nem találja magát, és világossá nem válik számára, hogy ő maga a legnagyobb rejtély a családban. Amit viszont még csak nem is sejt: az időutazások alatt kerülendő a szerelem. Mert ettől aztán tényleg a feje tetejére áll minden! Kerstin Gier bestseller-szerző utánozhatatlan érzékkel kelti életre a legcsodálatosabb érzést a világon! 
Éld át te is Gideon és Gwen kalandjait, akik szerelmükkel áttörnek az idő korlátain! 

Az Időtlen szerelem című sorozat első könyvéről van szó. Egy lány, Gwendolyn Shepherd, ebben a kötetben megtudja, hogy ő örökölte az időutazó gént. Leírja az írónő, a kalandjait a múltban és a jelenben is. Egy izgalmas, szerelmes regényt keresel a téli szünetre? Javaslom, hogy ezt olvasd el!

                                                         Inspirációs képek























                     

4 megjegyzés:

  1. Sziasztok!Nemtudom , hogy lehet-e ilyet kérni ,de tudnátok kék hajú lány karaktereket hozzni vagy csak írni párat?Nagy segítség lenne.Előre is köszönöm :)

    VálaszTörlés
  2. Szia!
    Simán csak kék hajú lányokról kellene kép, vagy név is kellene hozzájuk? :)
    Bells B.

    VálaszTörlés
  3. Hát is-is.Szóval lehet név nélkül is ,de névvel még jobb :)

    VálaszTörlés
  4. IGEN IGEN ÉS IGEN!
    A kedvenc könyvemet sikerült ajánlanod. Imádlak. Puszii ☻♥♥ *átveszi az irányítást felette az inner fangirlje*

    VálaszTörlés