Kész könyvborítók

Babák!
A múltkor kikötöttem, hogy nem fogok egy ideig fejlécet gyártani, de nem bírom megállni. egyszerűen a szerkesztés hiányában szenvedek, így újra aktív vagyok. De csak több mint 2 fejezetes blognak vállalok fejlécet, hiszen ezerszer volt már olyan, hogy a fejléc után a blog 2 hét után bezárt. Nem szeretnék úgy szerkeszteni, hogy semmi értelme, valamint mástól is elvenné az időt.


4 megjegyzés:

 1. Szia. Szeretnék kérni egy fejlécet a blogomhoz. Azért valtoztatnám meg, mert eddig Bridgit Mendler kinézetű volt a főszereplőm, de nehezen találok róla képet és átváltottam Selena Gomezre. Tudom, hogy sablonos, de így sokkal könnyebb képet találni. A mostani fejléc az én művem, és finoman fogalmazva is elég gyenge. Valami olyan fejlécet szeretnék, ami megy a blog mostani színeihez. Harry Styles és Selena Gomez legyen rajt a címmel. Előre is köszönöm.
  Link: sikereskarriercsere1dharry.blogspot.hu
  Cím: Sikeres karriercsere
  Köszi: Nina

  VálaszTörlés
 2. Szia Cheryl! Annyira megörültem hogy újra lehet tőled rendelni, viszont én csak a jövő hónapban akarom megnyitni a blogom. (Mikor megvan minden:) Ezért a tervem kútba esett, amit nagyon sajnálok. De majd lesz esélyem rendelni máskor is.:D xx

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Szia! :D Mivel még szinte üres a sors előtted, így nyugodtan írhatsz :D
   Xx, Cheryl

   Törlés