Nyereményjáték eredménye

Sziasztok!
Mivel egy kicsit lenyugodtam az előző bejegyzésem óta, így gondoltam ideje nekiállni a sorsolásnak. Próbáltam minden momentumról képet készíteni, illetve elnézést kérek a ronda írásomért, azért remélem elolvasni eltudjátok.:D
Nagyon köszönjük a mondatokat, amiket írtatok nekünk a nyereményjátékhoz, személy szerint alig hittem el, hogy ennyien vagytok a blogról ilyen véleménnyel, köszönjük!<33
Akkor következzenek az eredmények: (néhány kép kicsit homályos lett, de a lényeg olvasható róla)

.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
Az első, akit a hatalmas kezemmel kihúztam a szexi sapkámból, az Brooklyn B.! Gratulálunk, nyereményed egy soron kívüli fejléc/design, választhatsz, hogy melyik szerkesztő készítse el (Dorothy, Vivian J. Walker, Roxana White, May Flower). Illetve egy saját kép/vagy gif csomag, egy általad megadott témáról. Arra kérünk téged írj mailt a blog e-mal címére, és mindent megbeszélhetünk! Illetve ha nem nagy kérés, akkor kommentben értesíts minket a mailen kívül arról, hogy kitől szeretnéd a fejlécet/designt, már ha igényled egyáltalán, hogy ne minden nyertes egy embertől rendeljen.
.
.
.
.
.
.
.
A második név, akit ismét kihúztam a sapkából, az Vacak! Gratulálunk, nyereményed egy soron kívüli fejléc/design, választhatsz, hogy melyik szerkesztő készítse el (Dorothy, Vivian J. Walker, Roxana White, May Flower). Illetve egy saját kép/vagy gif csomag, egy általad megadott témáról. Arra kérünk téged írj mailt a blog e-mal címére, ahol mindent megbeszélhetünk! Illetve ha nem nagy kérés, akkor kommentben értesíts minket a mailen kívül arról, hogy kitől szeretnéd a fejlécet/designt, már ha igényled egyáltalán, hogy ne minden nyertes egy embertől rendeljen.

 .
.
.
.
.
.
.
.
A harmadik nyertes pedig, Dreamer♥! (Nézd, milyen édes szívet rajzoltam oda, hihi) Gratulálunk, nyereményed egy soron kívüli fejléc/design, választhatsz, hogy melyik szerkesztő készítse el (Dorothy, Vivian J. Walker, Roxana White, May Flower). Illetve egy saját kép/vagy gif csomag, egy általad megadott témáról. Arra kérünk téged írj mailt a blog e-mal címére, ahol mindent megbeszélhetünk! Illetve ha nem nagy kérés, akkor kommentben értesíts minket a mailen kívül arról, hogy kitől szeretnéd a fejlécet/designt, már ha igényled egyáltalán, hogy ne minden nyertes egy embertől rendeljen.
 .
.
Aztán úgy döntöttünk, hogy lesz egy negyedik nyertes, aki ugyan nem fejlécet/designt kap, hanem választhat, hogy melyik blogjáról készítsünk blogajánlót, ha igényli. Illetve egy általa megadott témáról szintén kép/gif csomag illeti, gratulálunk a negyedik nyertesnek, arra kérünk téged is, hogy írj a blogunk e-mail címére, ahol megbeszéljük, igényled-e a nyereményedet!
.
.
.
.
.
.
 Sophee S.!

 Gratulálunk minden nyertesnek, és azok se szomorkodjanak, akik most nem nyertek, majd legközelebb! A nyertesekhez pedig még annyit, hogy mivel négy szerkesztő készít soron kívüli fejlécet, designt (Dorothy csak fejlécet vállal!), így ha esetleg két nyertes rendelne ugyan attól a szerkesztőtől, akkor automatikusan átirányítjuk ahhoz, akitől nem rendeltek. Várjuk a maileket!

2 megjegyzés:

  1. Sziasztok!

    Először is nagyon boldog vagyok :) Másodszor is Vivian-tól rendelnék :)

    Brooklyn xx

    VálaszTörlés
  2. Sziasztok!
    Húú, nagyon boldog vagyok:) Nagyon tetszik a kis szivecske, nagyon szépen megrajzóltad.
    Roxana-tól szeretnék rendelni;)

    Sok Puszi Dreamer♥ :)

    VálaszTörlés