Kritika #104

http://ellierobertsstories.blogspot.hu/
Író: Ellie Roberts

KINÉZET:


Fejléc: Nem te csináltad, hanem Elena Brame. Attól függetlenül, hogy mennyire egyszerű fejléc, nagyon is elnyerte a tetszés
Háttér és sablon: Mindkettő nagyon jó választás. Főleg a háttér tetszik nekem a legjobban, hogy a fejlécen lévő lány hajának a színéhez tökéletesen passzol valamint a MÉG VÁRHAT felirat színéhez is egyaránt. 
Oldalsáv: Az oldalsávod nagyon szép. Letisztult és rendezett. Csak annyit variálnék rajta, hogy a rendszeres olvasókat a helyedben feljebb raknám. Egyébként a többivel minden oké. Nagyon szépen meg van csinálva az oldalsávod! 
Egyéb: A blogodon uralkodó színek nagyon jók. Az oldalsávodban a betűtípusok jók, de a bejegyzések címének a betűtípusát én a helyedben megváltoztatnám, szerintem azok nem olyan jók. A bejegyzéseid sorkizártra vannak állítva , aminek örülök, hiszen neked legalább nem kell mondanom hogy állítsd arra mert úgy szebb az összhatás. 
Nagyon szép kinézete van a blogodnak! :)

TÖRTÉNET:

 A prológusod igazándiból nem is prológus, hanem egy cikk , amiben leírtad a balesetet. Furcsa volt nekem , hogy ezt prológusnak vezetted be. Igazándiból jó nem azt mondom hogy nem az csak szerintem ezt az első részbe kellett volna betenni és ide pedig mást írni.
Az első fejezet lényegre törő volt, ami nagyon tetszett. Már a címből is lekövetkeztettem , hogy egyedi blogot fogok olvasni valamint reménykedtem is benne és tessék igazam volt, mert egy remek egyedi blogot olvastam el. Sajnos még csak két rész van fent, pedig annyira magával ragadott a történet, hogy még olvastam volna tovább és tovább.
A fogalmazásod eszméletlen jó! Szépen választékosan írsz, bő a szókincsed és helyesírási hibákkal nem  is találkoztam. Talán egy két elírással, de azok kicsit sem feltűnőek és nem is vészesek. Mindent részletesen leírsz , ami nagyon tetszik , de leginkább az , hogy egyáltalán nem írsz rövid részeket. Olvasás közben észre lehet venni, hogy ez nem egy hanyag munka amit pár perc alatt összecsapsz, hanem foglalkozol vele és nem  is keveset.
A szereplők jellemét nagyon jól leírod, megszerettem őket főleg Ellie-t. Egy talpraesett, okos lány , akinek a nyakába omlik minden. Tetszik a  karaktere és nem csak az övé, de nekem akkor is Ellie a kedvencem!
Ha jól tudom mindent elmondtam a blogodról, amit csak akartam. Ja nem valamit kihagytam és az a fülszöveg. Először is azt olvastam el a prológus előtt csak nem ezzel kezdtem. Na szóval nagyon tetszett felkeltette az érdeklődésemet és örömmel kezdtem így bele a blogod olvasásába.
Nagyon ügyes vagy , hogy egy ilyen remek történetet írsz,  megszerettem ezért plusz egy olvasóval rendelkezhetsz az én személyemben! :)
Csak így tovább! ;)
Roxana White

2 megjegyzés:

  1. Drága Roxana, először is szeretném megköszönni, hogy vetted a fáradságot és - a blogomról és történetemről is egyaránt - leírtad a véleményedet.
    Hatalmas boldogsággal tölt el, hogy - bár van némi kivetni való a blogomban, de - neked is elnyerte a tetszésedet. :)

    Igazad van, valóban rengeteg munkám van benne, de egy-egy ilyen kritika, vagy éppen olvasói vélemény, mindig kárpótol mindenért.

    Köszönöm a jókívánságot és azt is, hogy feliratkoztál. :) Próbálom tartani a színvonalat és remélem, hogy a későbbiekben sem okozom majd csalódást sem neked, sem pedig a többi olvasómnak.

    Ölel, Ellie Roberts

    VálaszTörlés
  2. Drága Ellie!
    Én köszönöm, hogy kritikát kértél tőlem, mert öröm volt róla írni. Örülök, hogy örömet okoztam a kritikámmal. Szerintem nem fogsz csalódást okozni, tehetséges vagy azt remélem tudod! :)
    Roxana

    VálaszTörlés