Kifakadás

Sziasztok!
Valószínűleg kismillió egyezer ilyen poszt volt már és lesz is, de egyszerűen már nem bírom magamban tartani! 
KÖSZÖNÖM!  
Jelentkezzen, aki nem tudja ennek a szónak a jelentését, mert annak szívesen elmagyarázom! Tudjátok ezt szokás írni azoknak, akik veszik a fáradságot és a blogotokra szánja az időt, legyen akár kritikus, vagy designer. Lenne mindenkinek más dolga is, de nem, mert az illető jó szándékú  és segíteni akar a másiknak, ráadásul ez a szenvedélye, hogy kritikát ír, vagy szerkeszt egy gyönyörű designt. Itt senki nem kér ezért pénzt, bár megjegyzem néhány bloggerina munkájáért már fizetnének, de TI még ezt sem becsülitek meg! Nem várunk el mást csak, azt, hogy odaírjatok a bejegyzés alá egy nyamvadt köszönömöt. Ha pedig valami kifogásod van a kritikával, vagy épp egy designnal vagy fejléccel írd le és a kritikánál el lesz magyarázva, a designnál pedig ki lesz javítva! Nem harapnak az emberek, lehet velük kommunikálni, de az egy idő után roppant felháborító tud lenni, hogy a semmiért dolgozunk, hiszen vagy meg sem fogadják a tanácsainkat, vagy már be is zárják utána a blogot, mert kaptak egy negatív kritikát! 
Na, most rám a kritikus rész vonatkozik, amit feljebb írtam általános dolog, mert itt nálunk meg szokták köszönni a designt, de máshol hallottam olyat, hogy nem igazán. Tudjátok miért írtam ezt le? Mert nem tudom, hány véleményt kitettem már az oldalra és egy nyamvadt visszajelzés sem jött, még annyi se, hogy szar a munkád takarodj! Bosszantó, hogy egy csomó időmet ráfordítom erre és néhányan nem képesek ezt megköszönni. Le lehet írni nyugodtan, ha valamivel nem értesz egyet, elmagyarázom, miért azt írtam, de tőlem ne várja azt senki, hogy hazudni fogok a blogjáról, csak, hogy a lelki világa ép maradjon. Nem szoktam leszarozni blogokat, erről szó sincs, de őszintén szoktam beszélni és igyekszem úgy megfogalmazni a véleményem, hogy abból tanulni is lehessen. Annál többet nem tudok tenni, hogy megpróbálom összeszedetten leírni a véleményem. Van, aki ezt nem értékeli. Rendben, csak tudja, hogy rohadt sok munkám és időm van minden kritikában! 
Igen, ezzel valószínűleg semmi nem fog változni, tudom. Csak tudjátok jól esett ezt most leírni. 
Akinek nem inge, ne vegye magára! 
Most ennyi lettem volna. 
Csók, puszi
Bells Booth  

3 megjegyzés:

  1. Teljesen egyet értek veled. Igaz én még nem rendeltem soha semmit tőletek, de sokszor én is csodálkozom, hogy nem kapsz visszajelzést. Nekem az első dolgom az lenne, hogy megköszönöm, majd az, hogy megfogadom a tanácsaid. Úgy gondolom, hogy a mondanivalódból úgy is tanulok, hogy nem az én munkámról írsz.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Kedves Névtelen!
      Köszönöm a véleményed. Akkor a csodálkozással már ketten vagyunk. Nagyon örülök, hogy tudok segíteni a tanácsaimmal és remélem egyszer változtatsz és rendelsz tőlünk valamit! :)
      Ölel
      Bells B.

      Törlés
  2. Szia! Teljesen egyetértek, a kifakadásoddal. Pár ember sajnos annyit is nehéz írnia, hogy köszönöm. Pedig ez egy alap emberi etikett.
    Puszi: Rowena

    VálaszTörlés