Jelentkezem + Elkészült rendelések

Üdv. mindenkinek!

Hol is kezdjem?
Nagyon röstellem magam, ég a pofám, hogy október óta nem jelentkeztem. Nagyon sajnálom, hogy nem hoztam azóta egy bejegyzést se. Főleg azoktól kérek leginkább bocsánatot, akiknek még mindig nem készítettem el a kritikájukat, mikor már augusztusban kérték. Emiatt lesül a képemről a bőr. Nagyon-nagyon sajnálom. Februárban már az összes kritika felkerül. Nem fogok magyarázkodni, hogy eddig miért nem jelentkeztem, fölösleges. DE mostantól hetente (inkább két hetente ) szánok időt a blogra és megosztok 1-1 bejegyzést. Már előre megcsináltam párat (design bejegyzés, kódok, karakterek stb..) 
Kérlek titeket, hogy ne írjatok fejléc illetve design rendelés kapcsán. SZÜNETELEK! Egy éve már nem vállalok fejlécrendelést, amit szintén sajnálok. De egyszerűen nincs rá sok energiám, és élvezni sem élvezem már. Elvihető fejléceket majd csinálok, de rendelést egyenlőre még nem vállalok. 
Amióta nem jelentkeztem sok minden történt. Elhagyta a blogot két csodálatos lány, akiket nagyon sajnálok, de jött két új leányzó, akiknek nagyon örülök. 
Az még el kell mondjam, hogy a szerkesztőfelvétel még mindig zajlik. Tehát, aki akar csatlakozni hozzánk az jelentkezzen bátran designernek! 
Na de nem pofázok tovább. Itt lenne pár elkészült rendelés, rendezett képek, amikkel nem rég készültem el és egy trailer, amit még régebben csináltam.
Rendezett képeket lehet kérni tőlem! 
További szép napot,
Roxana

Rendezett képek:
#1

#2

#3

#4

#5

Trailer:

4 megjegyzés:

  1. Drága Roxana!
    Gyönyörűek ezek a rendezett képeket!
    Egyre jobbakat csinálsz! *-*
    És a trailer is tetszik! :)
    Puszil, Sabine

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönöm a dicsérő szavakat Sabine! :)
      Ölel, Roxana

      Törlés
  2. Sziaa :) !

    Hát ezek a rendezett képek csodásak! *-*
    Csak így tovább! ;)

    Üdv, Viki

    VálaszTörlés