Agyonhasznált karakterek #4

Agyonhasznált férfi karakterek:


Azt ugye mindenki tudja, hogy a legjobban agyonhasznált fiú karakterek azok a One Direction fiúbanda tagjai. Ők több ezer blogon megtalálhatóak, hiszen rengetegen odáig vannak értük így nap mint nap találkozhatunk olyan blogokkal, amiken ők szerepelnek. Van még három fiú banda akiket kiemelnék, hiszen ők is elég népszerűek a blogvilágban. Ugyan ők még nem olyan felkapottak mint a One Direction, de ők is már agyon vannak használva  fanfictionokban. The Vamps, 5 seconds of summer és az Union J. Persze Justin Biebert se hagyjuk ki, hiszen a One Direction fiú banda után ő a másik legjobban agyonhasznált karakter a blog világban. Ja is itt van még Austin Mahone is, aki már egy ideje felkapott karakter lett és szintén agyonhasznált.  Aztán vannak vérfarkasos, vámpíros mindenféle történetek, melyekben leginkább ők szerepelnek:

Taylor Lautner
Robert Pattinson
Ian Somerhalder
Paul Wesley
Tyler Hoechlin
Logan Lerman
Joseph Morgan
Colton Haynes
Zac Efron
Channing Tatum
Liam/Chris Hemsworth
Közülük inkább Liam  az, akit több bloghoz felhazsnáltak.
Természetesen vannak még olyan férfiak ,akik az agyon használt karakterek körében ékeskedik, csak nem akartam egyszerre hozni az összeset. 
Még nem agyonhasznált , de elég sok blogban szereplő lányok:
Nastya Shmakova
Taylor Momsen
Taylor Swift
Leighton Meester
Bridgit Mendler
Ashley Tisdale
Roxana

1 megjegyzés:

  1. Kedves Roxana!
    Én személy szerint még egy olyan bloggal sem találkoztam, amiben Channing Tatum lenne az egyik karakter. Lehet, hogy valóban neked van igazad, és tényleg sokan használják, viszont én még sosem láttam viszont egy blogon sem, mint szereplő.

    VálaszTörlés