Ennek ki kellett jönnie. :)

Sziasztok!
Két dolog van ma amit ki szeretnék írni magamból de csak az egyik idevaló, így csak ezt írom le itt. Most. *ördögi vigyor*


A napokban betegség miatt itthon kellett maradnom és volt időm elgondolkozni, mit mért teszünk.Miért vállalunk mi képszerkesztők teljesen ingyen, olyan dolgokat amikért egy rendes cég megfizetne?

Elsősorban a kor állhat, hisz a többség nemhogy kiskorú hanem 16 se múlt, ebből jön nem válalhatnak munkát.De mi van a az én korombeliekkel, a 17-től felfele?Ők már elmehetnének ezzel diánmunkával, és nem kis pénzt kereshetnének, de nem mennek, még én se aki erről ír.
Mi már csak élvezzükm ez egy kikapcsolódás számunkra, egy hobbi, mint másnak az írás.
Pontosan ezért nem kérünk a hosszas és kínkeserves munkáért semmit, na meg, hogy a fiatalok nem is fizetnének. :)
Azért tesszük mert jó hallani/látni/olvasni, hogy akinek vagy esetleg másnak tetszik a munkánk.


Ez végülis teljesen rendben van de biztos, hogy van még más oka.S itt nem a hírnévre gondolok hanem egyszerű elismerésre.Arra, hogy azt mondják ez nagyon jó tehetséges vagy.S nekünk ekkor már potyog a könnyünk, teljesen érthető okokból.

Ezért, kedves szerkesztő társak:


Szeretném bemutatni MR.ÖNBIZALMAT, és tessék elbúcsuzni MS.VISSZAHÚZÓDÓTÓL.Ő kell nektek, emeljét fel a fejeteket, és mondjátok:MENNI FOG, JÓ LESZEK, HA NEM IS A LEGJOBB.Sziasztok!*Integet mostmár kissé nyugodtabban* 
PS.:Ha mégegyszer meglátok egy önbizalomhiányos emberkét utánna megyek és leszedem a fejét.


2 megjegyzés: