Könyvajánló + Inspiráló képek


Könyvajánló:


Rosie és Alex jóban-rosszban kitartanak egymás mellett, és egy életre szóló véd- és dacszövetséget kötnek az iskola és a felnőttek zord világa ellen. Az izgalmas órai levelezések alatt még nem sejtik, hogy életük következő jó néhány évét is így fogják eltölteni: egymással levelezve… A sors fura szerzet: újra és újra elválasztja egymástól Rosie-t és Alexet, hogy próbára tegye barátságukat, kitartásukat és őszinteségüket. A gyerekek komoly felnőtté cseperednek: mindketten dolgoznak, házasodnak, gyereket nevelnek, válnak, de az a varázslatos kötelék, ami összekötötte őket, életük minden öröme és bánata közepette megmarad. 
Több van-e köztük puszta barátságnál? Ha kapnának egy utolsó lehetőséget, kockára tennének-e mindent az igaz szerelemért?


Vélemény: Egyszerűen imádtam! Eleinte nem értettem a levél formátumokat, de aztán rájöttem, hogy ez egy levél regény. Személy szerint én a hajamat téptem néha, hogy hogy lehetnek ennyire szerencsétlenek. De komolyan? A könyvet csak úgy faltam, imádtam az Rosie-Alex párost. A film is ugyan így vissza adja, a könyv eredetiségét, de néhány dolog meg lett változtatva, amit értek is meg nem is. De inkább nem elemzem itt, mivel kicsit spoileres lenne. Szerintem érdemes belekezdeni a könyvbe és a filmet is ajánlom megnézni.

Inspiráló képek:
Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése