Kritika #17

Hanna and Harry

Kinézet: Hűha! Eddig ez az első blog , amibe nagyon beletudok kötni. Először is a sablon túl széles, húzd vissza addig , ameddig a fejléc van! A háttér a fejléchez annyira nem megy , de a betűszínhez nagyon is megy. Azt javaslom, hogy valami halványabb hátteret válassz a fejléchez és akkor a betűszínt is változtasd meg ahhoz. A menüpontban létrehoznék a helyedben egy szereplők meg részek menüpontot is , hogy könnyen meglehessen őket találni. Az oldal sávban minden ki van rakva ami csak kell, de nagyon összevissza. A legnépszerűbb bejegyzéseket lejjebb tenném a rendszeres olvasókat és a chat-et pedig feljebb! Amúgy igényes a blog a fejléc is nagyon szép, tetszik, csak azokra figyelj amiket leírtam!
Pontok:20/14

Történet: Öhm.. mit is mondjak.. Az első rész nagyon de nagyon NEM tetszett! Az első pár rész se , de utána már kezdtél egy kicsit belejönni.. Nagyon egyszerűen fogalmazol, sokszor tőmondatokban írsz és ismétled is valahol magadat. A helyesírásodra is figyelj oda, nincs különösen nagy hiba, de mielőtt kiraknád a részeket előtte párszor olvasd át! A smile-kat hanyagold a részekben , mert az egészet így komolytalanná teszi... A részek terjedelme nagyon rövid! Szerintem írj hosszabbakat és jobban részletezd is őket, ne csak párbeszédből álljon az egész! És azt ajánlom még , hogy olvas sok könyvet és jobb lesz a fogalmazásod! ;)
Ui.: Megnéztem a trailert és tetszik! Ügyes vagy! ;)
Pontok:20/ 12

Összesen:40/26 - Remélem nem bántottalak meg... figyelj oda azokra , amiket írtam és akkor jobb lesz minden! ;)


by Roxana

2 megjegyzés:

  1. az elején elrontottam :D tudom...de a végére hosszabban írtam,meg érthetőbben is.Az első részeket ha tehetném kitörölném.

    VálaszTörlés
  2. Igen észrevettem a vége felé tényleg belejöttél ! :)

    VálaszTörlés